Returnering & ombytning

Ved online handel på fjordinterior.dk har du som forbruger 14 dages fuld returret.
Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt at returnere eller ombytte varer hos os.

Derfor tilbyder vi returlabels til kunder i Danmark mod et gebyr på DKK 55,- som nemt kan printes og sættes på din returpakke.
Derudover tilbyder vi også til kunder i Danmark at sende eventuelle ombytninger fragtfrit, så du altså kun skal betale gebyret på DKK 55,- for din returlabel.

Du kan købe dit returlabel på nedenstående links:

Køb returlabel med GLS HER
Køb returlabel med Postnord HER


Sådan kan du returnere eller få ombyttet en vare:

- Send en mail til hello@fjordinterior.dk med oplysning af dit ordrenr., hvilken vare du ønsker at returnere samt ønske til evt. ombytning.

- Ønsker du at returnere en vare og gøre brug at vores returlabel sender vi dig en mail med en pdf fil på din returlabel som nemt kan printes og sættes på pakken. Pak din pakke forsvarligt og brug evt. posen eller kassen som du modtog varen i.

Ønsker du ikke at gøre brug at vores returlabel bedes din pakke sendt til:

Fjord Interior
Ndr. Frihavnsgade 62
2100 København Ø

Bemærk: Ofte er der desværre lang og usikker levering, når du sender med alm. brevpost. Evt. risiko forbundet med en ikke-forsikret returpakke, påhviler dig som køber. Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Varerne bedes returneret i ubrugt stand og med alle originale mærker.

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker hos Postnord opkræves gebyr for returfragt på DKK 55,- Vi tager ikke imod returvarer, som sendes uden omdeling.

Vi bestræber os på at behandle din returpakke og tilbagebetale pengene til dit betalingskort indenfor 1-3 hverdage fra vi modtager din pakke.

Har du spørgsmål til din returordre, er du altid velkommen til at kontakte os på hello@fjordinterior.dk For hurtigere betjening kan du med fordel skrive 'Vedrørende retur' samt dit ordrenr. i emnefeltet.